dexterocheli.blogg.se

Denna blogg handlar om mina två Chinese crested hanar Dexter och Eli, som är helsyskon och skiljer ca 1½ år mellan dom. Ni kommer att få följa vår vardag i text och bilder. Vi hittar alltid på något nytt om dagarna, sålänge det är fint väder ute!

Träning

Kategori: Allmänt

Har tränat hundarna lite innan vi ska gå ut på promenad. Solen skiner för första gången på väldigt länge så  vi får passa på och vara ute sålänge! 
Hade gärna velat ha hundarna ute i trädgården men då gräsmattan är blöt o så fort de går ut så blir de väldigt leriga, väldigt tråkigt då de älskar att leka i trädgården!
 
Får ta en promenad enbart med Eli så jag kan fokusera på honom, dessutom kan Dexter vara väldigt jobbig på promenader, speciellt om vi möter en hund så jag vill inte att Eli ska lära sig av honom. Dessutom behöver han miljöträningen och har jag Dexter med mig så blir det väldigt svårt och fokusera på Eli. 
Så nu blir det en promenad, sen ska Eli ha mat och jag ska laga mat till mig och husse. Dexter får sin promenad senare när husse kan vara med Eli. 

Ska försöka ta några bilder på Eli när vi är ute :).